top of page

Een oplossing op maat voor overdracht van geluid, beeld en data.

Bemico hoort en ziet

Bemico knoppen10.png
Bemico knoppen9.png
Bemico knoppen8.png
Bemico knoppen7.png
Bemico knoppen6.png
Bemico knoppen6.png
Bemico knoppen4.png
Bemico knoppen3.png
Bemico knoppen2.png
Bemico knoppen.png

Binnen uw bedrijf en uw woning speelt communicatie een grote rol. Ongeacht of die overdracht van geluid, beeld en data nu draadloos of via kabels gaat, Bemico heeft er een oplossing op maat voor.

Functioneel geluid.
 

Over waar je komt is er geluid; je ontkomt er gewoonweg niet aan. De kunst is om binnen kantooromgevingen, supermarkten, horecagelegenheden, distributiecentra, woningen en elk denkbaar ander gebouw het door u gewenste geluid te creëren. Bemico helpt u daarbij.
 
Bemico biedt méér dan enkel de achtergrondmuziek in een winkel, de zakelijke mededelingen via een omroepsysteem of de muziek in een woning of horecagelegenheid. Geluid heeft nog veel meer mogelijke toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een functionele koppeling tussen een brandmeldinstallatie en uw PA-systeem. Of een simpele maar noodzakelijk gesproken boodschap bij een toegangsdeur of roltrap.
 
Wat u ook zoekt en hoe u dat ook geïntegreerd wilt hebben, de geluidsspecialisten van Bemico bieden u altijd een goede, betrouwbare oplossing in functioneel geluid. 

intercom paal.png

Als het gaat om beeld en geluid, is Bemico uw ideale partner voor het ontwerpen van systemen. Wij zorgen ervoor dat uw systeem probleemloos werkt, ongeacht of dat nu gaat om een PA (geluidssysteem), intercominstallatie, telecominstallatie of een videobewakingssysteem Het voordeel van een Bemico-systeem is daarbij dat het altijd naadloos aansluit op andere onderdelen van uw elektronica. Zodat u altijd verzekerd bent van een perfect werkend en allesomvattend gemaksysteem.  
 

 

Geluid
Intercom

Interne communicatie.
 

Voor de interne communicatie maken bedrijven vaak nog steeds gebruik van een intercom. Het is een degelijk en beproefd middel om snel ergens een boodschap af te leveren. Echter, de tijd dat zo’n systeem alleen maar gebruikt werd voor het bekende ‘Juffrouw Jansen, toestel 42’ is allang voorbij.
 
Tegenwoordig zijn de technische mogelijkheden van een intercom veel breder. Zo kunnen de specialisten van Bemico uw PA (geluidssysteem) bijvoorbeeld koppelen met een video-observatiesysteem aan de deur om zo personen selectief toegang te geven. Ook kunnen wij uw intercom laten samenwerken met een automatisch deuropenersysteem of laten doorschakelen met een telefooninstallatie. Zo kan er vanaf een andere plaats, zoals een bewakingscentrale, via die intercom communicatie plaatsvinden met de persoon die voor uw deur of slagboom staat.

 

Bemico biedt in winkel-centra's het gewenste achtergrondgeluid.

Bemico knoppen 11.png
Bemico knoppen 12.png
bottom of page