top of page

IT-netwerken voor supersnelle

dataoverdracht.

Bemico verbindt data

Bemico knoppen10.png
Bemico knoppen9.png
Bemico knoppen8.png
Bemico knoppen8.png
Bemico knoppen6.png
Bemico knoppen5.png
Bemico knoppen4.png
Bemico knoppen3.png
Bemico knoppen2.png
Bemico knoppen.png

De ontwikkelingen op het gebied van data- en telecommunicatie volgen elkaar razendsnel op. Wat u vandaag koopt, kan morgen al beter. Met Bemico als kennispartner blijft u altijd vooroplopen.  

Wij zorgen ervoor dat uw netwerkstructuur toekomstbestendig en flexibel blijft, zodat u optimaal bent voorbereid op nieuwe ontwikkelingen.

Met een netwerk van Bemico haalt u het hoogste rendement uit uw investering.

Snelle bekabelings-netwerken

snelle dataoverdracht.

 

De basis voor een goed en toekomstbestendig IT-netwerk is een bekabelingssysteem dat in staat is grote hoeveelheden data met hoge snelheid door te geven.
 
Daarom maakt Bemico bij bekabelingsnetwerken veelal gebruik van hoogwaardige koperverbindingen en/of glasvezeloplossingen. De meest voorkomende koper netwerken zijn UTP/FTP cat 6. Glasvezelkabel is het antwoord op de steeds groeiende behoefte aan snelle datatransmissie, bijvoorbeeld vanwege het toenemende gebruik van multimedia.
 
Het aanleggen van glasvezelkabel is een specialisme op zich. Bemico is hiervoor de aangewezen partner. Wij verzorgen een plan van aanpak, realiseren de installatie en leggen daarmee de perfecte basis voor een betrouwbare en eigentijdse IT-structuur binnen uw gebouw.

 

Glasvezel

Bemico geeft u de ruimte aan toenemend gebruik van multimedia.

Bemico knoppen 11.png
Bemico knoppen 12.png
bottom of page