top of page

Bemico helpt u maatschappelijk verantwoord ondernemen met energiezuinige installaties.

Bemico bespaart energie

Bemico knoppen10.png
Bemico knoppen10.png
Bemico knoppen8.png
Bemico knoppen7.png
Bemico knoppen6.png
Bemico knoppen5.png
Bemico knoppen4.png
Bemico knoppen3.png
Bemico knoppen2.png
Bemico knoppen.png

Bij elk modern, milieubewust bedrijf staan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaamheid hoog in het vaandel. Bemico helpt u om dit doel te verwezenlijken, vooral in de vorm van energiezuinige installaties, waaronder LED-verlichting, schakelingen en zonne-energiesystemen. 

Duurzaam

Bemico geeft licht aan uw woning met energie- zuinige installaties.

Investeren in een

duurzame toekomst.
 

Internationale klimaatafspraken stellen dat alle bedrijfspanden in de toekomst energieneutraal moeten zijn. Daarvoor bent u bij Bemico aan het juiste adres. Want wij hebben alle techniek in huis om uw bedrijf toekomstbestendig en volledig duurzaam te maken. Dankzij slimme energiebesparende maatregelen is een efficiënt energiebeheer mogelijk.  


Vaak is met minimale investeringen al een aanzienlijke energiebesparing haalbaar. 
Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat er in uw bedrijf geen elektriciteitsgebruik is op momenten dat dit niet nodig is. Bij voldoende daglicht is het bijvoorbeeld niet nodig de verlichting aan te laten. Een daglichtafhankelijke schakeling, die het licht bij voldoende binnenvallend daglicht uitschakelt, biedt dan uitkomst. 

LED verlichting

Zonne-energie.

 

Wie besluit op zijn dak zonnestroom te gaan opwekken, investeert in een systeem dat de komende decennia moet blijven functioneren en blijft renderen zonder er veel omkijken naar te hebben. Dan is het natuurlijk zaak dat u voor een heel goede PV-installatie kiest. 

Bemico adviseert u bij het maken van de juiste keuze en installeert en onderhoudt uw PV-installatie. 

zonne-energiesystemen

LED-verlichting en slimme schakelingen
.

 

Een andere belangrijke energiebesparende maatregelen is om overal in het bedrijf te kiezen voor energiezuinige LED-verlichting. Bovendien is in ruimten waar niet continu medewerkers aanwezig zijn – zoals bijvoorbeeld in trappenhuizen, gangen en werkkasten – LED-verlichting in combinatie met een ingebouwde bewegingssensor ideaal. Ook hiermee voorkomt u dat er in uw bedrijf onnodig verlichting is ingeschakeld.

Behalve energiebesparende oplossingen voor verlichting, biedt Bemico ook slimme schakelingen voor allerhande machines en apparatuur, waaronder boilers en ventilatie- en afzuigsystemen. Deze schakelingen zorgen er onder meer voor dat deze elektrotechnische installaties automatisch worden uitgeschakeld op momenten dat ze niet actief hoeven te zijn. 

Dankzij deze en andere slimme energiebesparende maatregelen in uw bedrijf kunt u uw CO2-uitstoot drastisch omlaag brengen en brengt u milieubewust ondernemen in de praktijk. Kortom, Bemico helpt u om nu al klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Bemico knoppen 11.png
Bemico knoppen 12.png
bottom of page