top of page

Bemico waakt over de veiligheid

van uw pand.

Bemico zicht op veiligheid

Bemico knoppen10.png
Bemico knoppen9.png
Bemico knoppen8.png
Bemico knoppen7.png
Bemico knoppen6.png
Bemico knoppen5.png
Bemico knoppen4.png
Bemico knoppen4.png
Bemico knoppen2.png
Bemico knoppen.png

Bij elektronische beveiliging draait alles om een tijdige detectie, melding en registratie. Daarbij kan het gaan om ongewenste personen van buiten, maar ook om de veiligheid van uw medewerkers binnen.

Daarvoor moeten voorzieningen als inbraakdetectie, video-observatie, toegangscontrole- of brandmeldsystemen naadloos aansluiten op uw bedrijfs-, woon- of omgevingssituatie. De juiste aanleg daarvan is maatwerk.

Dat vraagt veel specialistische kennis.

 

Niet alleen bij de keuze van de juiste componenten, maar vooral ook van de manier waarop die componenten worden ingezet en geplaatst. Bemico heeft die specialistische kennis in huis. Want alleen als aan alle voorwaarden is voldaan, weet u dat uw systeem functioneel en bedrijfszeker is. Dat geeft rust en zekerheid, ook op de lange termijn. 

 

Bemico heeft veel ervaring met dergelijke complexe systemen. Daarom zijn wij de partner bij uitstek voor het ontwerp en de projectie van uw beveiliging.

Bemico biedt u beveiligde bedienings-comfort. 

Brandpreventie
Camera.png

Video observatie.

 

Om diefstal en andere vormen van criminaliteit binnen de eigen organisatie te voorkomen, biedt een video-observatiesysteem uitkomst. Een CCTV (Closed Circuit TeleVision)-systeem van Bemico is daarbij een mogelijke oplossing.

 

Dit video-observatiesysteem geeft de gebruiker de mogelijkheid om ongewenst gedrag tijdig te herkennen en een halt toe te roepen.  De bewakingsspecialisten van Bemico maken gebruik van de modernste technieken zoals motion-detection en discrete camera's. Digitale opslag maakt het mogelijk om opnamen eenvoudig terug te vinden en zorgt voor een nauwkeurige registratie van alle gebeurtenissen. 

 

Een betrouwbare registratie is overigens pas effectief als die wordt gekoppeld met andere systemen, zoals bijvoorbeeld inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Door de diverse systemen van Bemico met elkaar te verbinden, wordt een complete en sluitende keten van bewaking, verificatie en opvolging gecreëerd. 

Video-observatie
Inbraak-preventie

Inbraakpreventie.

 

Met het toenemend aantal inbraken
is een beveiligingssysteem niet meer weg te denken in uw bedrijf of woning.
 

 

Een goed alarmeringssysteem is altijd een balans tussen uw wensen, de werkbaarheid en de noodzakelijke mate van bescherming van uw goederen en eigendommen. De beveiligings-systemen van Bemico bieden deze balans, maar daarnaast ook een hoge mate van gemak en bedieningscomfort voor iedere gebruiker. Dat komt omdat onze specialisten bij de ontwikkeling van een beveiligingsplan meedenken met u als opdrachtgever.

 

Zo weet u zeker dat u voor het juiste systeem heeft gekozen. Hoe dan ook: bij Bemico is de inbraakbeveiliging van uw bedrijf of woning in vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt gaan slapen.

Code kast.png

Brandpreventie.
 

Naast de risico's van inbraak en diefstal is brand de meest bedreigende factor voor uw onderneming.
 
Afgezien van het feit dat door brand jaarlijks tientallen dodelijke slachtoffers en honderden gewonden te betreuren zijn, kan de materiële schade al gauw in de miljoenen lopen. Preventieve en schadebeperkende maatregelen hebben dan ook de hoogste prioriteit. Bemico weet precies wat er nodig is om een beginnende brand zo snel mogelijk te detecteren. Daarmee verhoogt u niet alleen de veiligheid van uw medewerkers.

 

U beschermt zo ook de continuïteit van uw onderneming. De projectie, installatie en het onderhoud van deze branddetectiesystemen vereisen een secure aanpak. Bemico kan u hierbij optimaal ondersteunen. 

Toegangscontrole
Hand intree.png

Toegangscontrole.

 

Voor de bescherming van waardevolle goederen of gevoelige informatie in uw organisatie kan het gewenst zijn dat niet al uw medewerkers of bezoekers overal toegang toe hebben.  

 

Dankzij de systemen voor toegangscontrole van Bemico kunt u precies bepalen welke personen bevoegd zijn om bepaalde ruimtes of gebouwen te betreden. Door de toegangscontrole te integreren met andere systemen van Bemico, zoals video-observatie en data-opslag, kunt u het beveiligingsniveau van uw organisatie nog verder verhogen en optimaliseren.

 

 

Bemico knoppen 11.png
Bemico knoppen 12.png
bottom of page